Sep 15, 2008

Ένα πράγμα έχω να πω

Ένα πράγμα έχω να πω. 
Ο Billy Zane είναι θεός. Και σήμερα δυστυχώς πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής. 

Νομίζω ότι το να δουλεύει κανείς με έναν ηθοποιό που έχει την εμπειρία του Billy, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους άλλους ηθοποιούς που είναι κι αυτοί γαμάτοι, είναι πραγματικό δώρο. Και ταυτόχρονα, ο ενθουσιασμός που έδειξε για το πρότζεκτ μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο μερακλήδες, ώστε να κάνουμε μια ταινία που θα αρέσει ακόμα και στους πιο αυστηρούς θεατές.

Η Τρίτη που μας πέρασε ήταν φοβερή. 40 ζόμπι να προσπαθούν να πιάσουν τον Προφήτη, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Billy, αλλά αυτός να τα σφάζει με μαεστρία και γούστο. Τεχνικά, ήταν ίσως η πιο δύσκολη μέρα που έχω δουλέψει ποτέ, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Το motion control που έχει κατασκευάσει ο Πέτρος ήταν το highlight της ημέρας, και έπρεπε να είστε εκεί για να δείτε το χαμόγελό του, όταν συνειδητοποίησε ότι το πρώτο κανονικό γύρισμα μετά τα τεστ που έχει κάνει ήταν με τον Billy Zane πρωταγωνιστή. 
Αυτά. 

Α, και κάτι ακόμα: Δρόσος Σκότης. Θεός. Κι αυτός.

7 Αυγούστου 2008
Σχεδόν ένας μήνας πριν την έναρξη των γυρισμάτων.
Αν και έχουμε και αυτό το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου, που, εκμεταλλευόμενοι τα μπάνια του λαού, θα ξεχυθούμε στους άδειους δρόμους της πόλης.

Οι Αλαχούζοι πρόκειται να γ***ίσουν, ενώ και όλο το team των ψηφιακών εφέ ακονίζει τις ταμπλέτες και τα ποντίκια του. Οι χώροι έχουν όλοι βρεθεί, οι ηθοποιοί κάθονται σ’ αναμμένα κάρβουνα, οι χορογραφίες της δράσης προχωράνε με ταχείς ρυθμούς, αν είχαμε και καλό σενάριο, τα πράγματα θα ήταν τέλεια.

Και μην ξεχνάτε. Αν θέλετε να αποκεφαλιστείτε, ξεκοιλιαστείτε, ακρωτηριαστείτε, να σας βγεί το μάτι ή το σαγόνι, να δαγκώσετε και να δαγκωθείτε, μία είναι η λύση: όνομα και τηλέφωνο στο titakis@ekso.gr 

Υ.Γ. Και το σενάριο μια χαρά είναι...

5 Ιουλίου 2008
Η αλήθεια είναι ότι όπως τελειώνει Το Κακό, το σίκουελ δεν είναι απαραίτητο. Κι εμείς, ο Πέτρος, ο Κλαούντιο κι εγώ, δεν σκεφτόμασταν να συνεχίσουμε την ιστορία του Μελέτη, της Μαρίνας, του Βακιρτζή, της Τζένης, και των αμέτρητων τρελλαμένων ζόμπι που τους κυνηγάνε. Αλλά ξαφνικά οι ιδέες άρχισαν να έρχονται, και μας άρεσαν, κι έτσι είπαμε γιατί όχι, αφού γουστάρουμε ας το κάνουμε.

Βέβαια, ο σκοπός είναι αυτή τη φορά να γίνει χαμός. Αυτά που μάθαμε στην πρώτη ταινία να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα. Η δράση, τα εφέ, το ξύλο, οι σφαγές, ο χαβαλές, θέλουμε αυτή τη φορά να πάνε λίγο μακρύτερα.
Τώρα είμαστε στον πυρετό της προετοιμασίας. 

Τα γυρίσματα ξεκινάνε στις 15 Αυγούστου και τελειώνουν στις αρχές Οκτωβρίου.
Εμείς θα σας ενημερώνουμε συχνά για τις εξελίξεις, αλλά χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια. 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΟΜΠΙ!!!! 
Όποιος ενδιαφέρεται ας μας στείλει ένα email στο titakis@ekso.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε, (και ειδικά για τα γυρίσματα στις 16 και 17 Αυγούστου, όσοι δεν είστε διακοπές, ελάτε, και δεν θα περάσετε άσχημα).
Αυτά για αρχή. 
Και πάρτε και μια πρώτη γεύση…



Γιώργος Νούσιας

3 comments:

  1. Πόσο ζηλεύω... Θέλω κι εγώ να γνωρίσω τον Billy Zane... Any chance να ρθει για την πρεμιέρα;

    ReplyDelete
  2. o billy tha einai edw gia tis premieres kai oloi tha boreite na ton deite apo konta. fisika ipirxan oi tixeroi pou ton eidan sta girismata tou keramikou kai tou parkou tritsi alla etsi einai afta.... :))

    ReplyDelete
  3. poso tha ithela na protagonistw se aytin tin tainia sto deytero ellhnik thriller ante na pame mprosta !!!kai ama ksanagirisete meta apo aythn new horror movie to msn to exete tha ithela poli na peksw !!! parte mia geysi apo tin dikia mou short movie http://www.youtube.com/watch?v=dSZBcgMu7Ew kanw onti mporw gt ta effects einai arketa diskola

    ReplyDelete